Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

BESTIL EKSTRA RETTER

BESTIL EKSTRA RETTER

EKSTRA RETTER / TILBEHØR / FORRET / DESSERT / NATMAD TIL FEST

Hvis du vil supplerer med enten Tilbehørs retter, Forret, Dessert eller Natmad til din Menu eller Buffet, finder du et stort udvalg af hjemmelavet retter hos Jysk Diner. Se vores mange Tilbud. Minimum 10 kuverter. 

 
  Læs mere...

FORRET UD AF HUSET FRA 25,-
Du kan tilkøbe en forret til din buffet eller menu. Du kan vælge om det skal være en portions anrettet forret som står klar på bordet, for at samle gæsterne inden middagen eller du kan vælge om det skal være en forret som er anrettet på fade som sendes rundt ved bordet. Bestil Forret ud af huset (her)

DESSERT UD AF HUSET FRA 25,-
Du kan tilkøbe dessert til din buffet eller menu. Du kan vælge om det skal være en portions anrettet dessert som står klar på bordet, for at samle gæsterne efter middagen. Eller om du vil bestille dessert som skal anrettet på fade til et kaffebord.
Bestil Dessert ud af huset (her)

NATMAD UD AF HUSET FRA 25,-
Du kan tilkøbe natmad til din fest som en god afslutning på en dejlig dag. Så har gæsterne lidt at køre hjem på, og du kan bedre styre hvornår du gerne vil afslutte festen.
Bestil Natmad ud af huset (her)

TILBEHØR TIL FEST - EKSTRA RETTER TIL BUFFET ELLER MENU
Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra tilbehør til din buffet, hvis du ønsker en mere varieret og stor buffet til dine gæster. Så kan du købe ekstra salat, stege og kartoffel tilbehør fra kun kr. 8 pr. kuv. pr. del. Bestil Buffet Tilbehør ud af huset (her)

BØRNEMENU UD AF HUSET FRA 5 KUVERTER
Har du inviteret nogle gæster som er vegetar eller små børn under 6 år, har vi også lavet en menu som du kan bestille til dem. Bestil børnemenu ud af huset (her)

VEGETARMENU UD AF HUSET FRA 2 KUVERTER VED KØB AF BUFFET ELLER MENU V/JYSK DINER
Har du inviteret nogle gæster som er vegetar, har vi også lavet en Vegetarmenu som du kan bestille ekstra til dem. Bestil vegetar menu ud af huset (her)

 

Jysk Diner levere lige til døren, og henter selv servicen efter festen mod et mindre tillæg

- det er da nemt.

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Tabel  Liste 

Sorter faldende