Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

JULEFROKOST UD AF HUSET

JULEFROKOST UD AF HUSET

BESTIL JULEFROKOST TIL JULEFEST HER

Se vores store udvalg af julefrokost ud af huset i 2017, bestil din julefrokost fra vores Landsdækkende Diner Transportable.

Hvert år skal der afholdes julefrokoster. Og mange firmaer vælger at fejre deres julefrokost i virksomheden eller i private omgivelser. Også mange private vælger at få maden leveret fra et catering firma, fordi det er nemmere og billiger i sidste ende.

Vi har både en mindre billige julefrokost og store luksus julefrokoster, vi har traditionelle og utraditionelle julefrokost forslag. Vi laver også special tilbud på større julefrokoster, som kræver en anden håndtering. Vi samarbejder også med caféer og andre virksomheder som får leveret vores julefrokoster.

Vores julefrokostmenuer er sammensat af danske traditionelle juleretter med et lille tvist. Vi kan med stor stolthed præsentere vores mange forskellige menuer til julefrokost, hvor du kan vælge den variant, som passer bedst til dig og dit selskab samt økonomi. Du kan ydermere selv sammensætte din egen skræddersyede julefrokost fra kun 90,- pr. person.

Uanset i hvilket selskab du skal afholde julefrokost dette år, så kan du med fordel vælge at få julemaden bragt lige til døren fra Jysk Diner. Vi henter selv det lånte service efter festen, så det giver så lidt besvær for dig som muligt.

I kan betale hver for sig, eller samlet. I kan betale via EAN. Find den løsning der passer jer bedst

Tabel  Liste 

Sorter faldende
GOD PRIS!

Julefrokost 99,-

Special Price 99,00 DKK

Pris: 110,00 DKK

Julefrokost 129,-

129,00 DKK

Tabel  Liste 

Sorter faldende