Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

Havefest Buffet ud af huset jysk diner tlf. 70250102

Click on above image to view full picture

  • Havefest Buffet ud af huset jysk diner tlf. 70250102
  • Buffet ud af huset til havefest jysk diner tlf. 70250102
  • Buffet ud af huset til havefester jysk diner tlf. 70250102 tilbehør
  • Havefest Buffet ud af huset jysk diner tlf. 70250102
  • Havefest Buffet ud af huset jysk diner tlf. 70250102 dessert
  • Havefest Buffet ud af huset jysk diner tlf. 70250102

Buffet til Havefest

99,00 DKK

BUFFET + DESSERT


Gør det nemt for dig selv og slip for besværet med alle indkøb og de mange timers madlavning. Bestil maden udefra, og nyd den alt for korte sommer i selskab med dine gæster. 


Bestil en buffet leveret lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Vi henter selv fade og skåle efter festen, så det bliver nemt for dig som værtinde/vært.


Buffet med 3 slags hele stege og 4 slags tilbehør. 
1 x sommerdessert

* Påkrævede felter

99,00 DKK

Detaljer

MAD TIL HAVEFEST - VEJFEST - SOMMERFEST

Skal du holde fest og skal du bruge mad til en havefest eller Vejfest. Gør det nemt for dig selv og slip for besværet, og en situation med at grillen ikke lige er klar, når alt tilbehøret er blevet færdig. Nyd at I kan spise maden på samme tid, lad grillen få en pause og hyg om dine gæster i den danske "sommervarme". Her er du ikke afhængig af vejrets små luner. Det er jo også et stort arbejde at lave mad til mange mennesker på en gang.

Bestil din mad hos jysk diner, så du kan slappe af og nyde festen. Inviterer så mange du vil, uden at tænke på alt det arbejde der følger med. God sommerfest! Levering i hele juni, juli og august 2021.

GARDENPARTY - NEM BUFFET TIL HAVEFEST UD AF HUSET FRA MIN. 10 KUVERTER.

Denne HaveBuffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn.  

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden havefesten - Betaling se mere info her...  

  • 1 x Buffet med 3 x hele stege og 4 x tilbehør.

  • 1 x sommerdessert

Yderligere information

Gode Råd

HAVEFEST BUFFET UD AF HUSET

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme

Bedømmelser

Buffet til havefest Bedømt af Bente Bak
Rating star
Vi fik en rigtig dejlig buffet til vores fest i lørdags !! Alt var super,de tre slags kød var tilberedt perfekt og tilbehøret var rigtig lækkert og friskt !! Desserten var en drøm !! Rigeligt af det hele!!alle blev mætte og roste maden !! Kan kun anbefale jer til alle,som vi allerede har gjordt !! Har nu brugt jer tre gange og er ikke den sidste !! Tak for dejlig mad !! Hilsen Bente Bak (Indsendt den 22/06/2017)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Buffet til Havefest

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rating star

INSPIRATION MAD TIL FEST

Buffet til Havefest

DKK

99,00 DKK

4

1