Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

Anmeldelser Jysk Diner

Anmeldelser Jysk Diner

ANMELDELSER JYSK DINER 

Anbefalinger fra jysk diner´s kunder

 

jysk diner anmeldelser 

Vi er rigtig glade for alle de positive referencer vi har fået fra vores kunder. Se et uddrag af disse.....

 

 Vi håber du havde en god fest og at det var nemt at holde din fest med festmad udefra. Håber du vil anbefale os til andre, som også vil gøre det nemt for sig selv.

 

 

Navn: Else W. d. 22/8-2018

Besked: Hej Vil bare sige tak for mad" i lørdags......alt smagte vidunderligt og der var rigeligt af det. Alt ved udlevering og aflevering foregår uden problemer og meget respektfuldt. .....ud af 10 får I 11. :) og det har I fået de 3 gange jeg har fået mad fra jer. :)

 

Vi afholdte bryllups d. 7/7-2018 og vi fik et fantastisk måltid.

Jysk Diner var meget fleksible ift. bestilling og anretning. De leverede maden til tiden og de havde sørget for en helt fantastisk forret og hovedret til vores bryllup.

 Super kvalitet, til en rigtig god pris.

 Vi anbefaler varmt Jysk Diner. 

mvh

Nick og Jessica Sønderskov

 

Frank W. Hansen skriver d. 7. januar 2018

Hej jysk Diner

Vi fik bragt en dejlig 2.juledag frokost til 10 pers.Maden var dejligt frisk

og lækker umh.alle gæsten var meget tilfreds (.personale er vi meget tilfreds med, maden samt transporten, venlig mennesker

samt anvisningen af maden.Det hele var så professionel .

Vi har anbefale det til andre. Håber det ikke gør noget?

MVH. Frank.W.Hansen.

 

Mette Poulsen skriver d. 8. oktober 2016

 Kære Jyskdiner.

 Jeg har blot lyst til lige at fortælle, hvor fin en service, jeg syntes , I har ydet.

De sødeste unge mennesker kom og afleverede maden fredag den 30. september. Mad var dejlig og anretning flot. Service omkring afhentning var helt i top. Tusind tak for det. Jeg sov desværre over mig, så I gik forgæves onsdag morgen. Ingen sure miner, da jeg ringede og beklagede – og afhentning fandt blot sted senere på dagen. Meget, meget positiv oplevelse.

Venlig hilsen

 

Mette Poulsen

  

Jette skriver "Tak for god mad" d. 25/9-2016
hej
vil bare rose jeres Brunch som vi fik den 24/9 den var super og der var rigeligt af alt alle gæsterne roste maden.
Mvh
Jette S. K.
 
 
 Pia Lundberg skriver d. 3 august 2016 Perfekt !!

"Virkelig lækkert mad !! Og utrolig meget af det. Vi bestilte mad til vores bryllup med 57 kuverter. Der var så meget mad, at ingen ville gå sulten derfra. Vi lavede lidt om i menuen som stod på hjemmesiden, hvilket var uden problemer. Selv en af deres forretter er normalvis portionsanrettet, men vi ønskede det som buffet anrettet på fade. Dette var heller ingen problem. 

Især kødet var VIRKELIG lækkert, saftigt og mørt !!! 
Virkelig udsøgt mad som kom i det aftalte tidsrum og servicet blev afhentet på vores egen adresse. 
Har absolut intet dårligt at sige. Både vi og gæsterne synes, at maden var utrolig lækker."

 
 
Den 8. April 2016

"Hej Rikke

 Vi fik mad til vores søns konfirmation i lørdags og vil bare sige at for den billige pris for forret, buffet, dessert og natmad fik vi masser af mad som smagte fremragende og alle var glade og mætte (en fantastisk broccoli salat velsmagende kartoffelsalat, søde små kartofler og virkelig lækker isdessert).  

Dagen efter måtte vi invitere vores gode naboer til restspisning J

Intet at klage over.

Med venlig hilsen / Best regards,

Uwe & Linda K."

 

Den 26. januar 2016

 "Hej Martin

Tusind tak for noget rigtig godt mad. Som jeg nævnte sidste mandag til din kollega, da vi skulle aftale aflevering af kasser, skåle m.m., så klappede alt som det skulle, maden kom til tiden og alt var som vi havde aftalt og der var rigelig med mad, det var mørt, så alle blev godt mætte.

Tak til Rikke for hendes anbefaling af, at vi kunne splitte nogle af tingene op i halve antal kuverter, så man kunne smage mange forskellige ting. Det lykkedes super godt og blev en rigtig flot buffet. Jeg har i løbet af ugen kun fået positive tilbagemeldinger på maden og mange har spurgt hvor det kom fra. Jeg kan med denne oplevelse varmt anbefale jer til andre.

Så nok engang, tak for mad  

Mange hilsner fra

Ib P. Nielsen"

 

Den 1. januar 2016

 

Jeg vil blot sige rigtig mange tak. Jeg har i år fået leveret ikke mindre end 3 gange fra jer. Først mit kobberbryllup, dernæst juleaften og sidst men ikke mindst nytårsaften. Alle 3 gange har maden været super lækker, der har været nok til alle, trods at der har været nogle som har taget ekstra godt fra. I har været super i kundeservice, når jeg har haft ringet og chaufføren, har ligeledes været smilende og imødekommende, trods det kunne ses at han nok havde travlt. I har været med til at bringe fordomme om mad udefra en juleaften til skamme,  vist en masse nye mennesker hvor nemt det kan være med en nytårsmenu, når det kommer udefra og sørget for, at maden har været nem at tilberede og smagt fantastisk. Så stort tak fra Vissenbjerg,  til jeres køkken, jeres kundeservice, jeres chauffør og alle  andre, der har været involveret,  for at have hjulpet os med at holde en fantastisk fest hele 3 gange i år

 

Med venlig hilsen

 

Karina Marthinsen 

 

Den 1. oktober 2015

Margethe Pedersen skriver = God mad og professionel betjening!

Fra først til sidst har vi oplevet professionalisme og velvilje. Ved bestilling aflevering af mad og aftaler om afhentning af fade m.m.  

 

Den 25. september 2015

Tove Volmer skriver - Virkelig fin tapasmenu            
Hej Jysk Diner. Tak for dejlig mad leveret punktligt til tiden. Det var skønt at høre alle 27 gæster lovprise maden. Det var bare så godt. Af det varme var der næsten halvdelen til overs. Det satte vores børn pris på da de fik resterne med hjem. Vi to gamle ville have haft mad til mindst 14 dage det kunne vi ikke overskue. Anbefaler jer til alle mulige vi kender. Prisen er super ALT indkludert Ikke noget med ekstra betaling af både dit og dat. Næste gang vi fester vil vi have mad fra jer. MVH Tove Volmer, Stouby  - Fin chaufør I har, godt med humor hils ham fra mig

 

Den 31. august 2015

Lars Henrik Rasmussen skriver - Super lækert
Jeg stod for maden til vores sommer - kom - sammen  i netværket Forretningsteamet Jelling og ville prøve Jysk Diner. Maden var super lækker og der var nok af den - det smagte af noget og var veltilberedt. Vi fik konfirmationsmenyen til 109 + jordbærtrifile til 29 kr - og det var alle penge værd. Der var dog lidt kuk med leveringstidspunktet - vi havde aftalt at de kom kl. 17.30  men de kom kl.17 og da var ingen på stedet til at tage imod - men det løste sig. Kan kun anbefale Jysk Dinner. Lars Henrik Rasmussen Firmaevents Jylland

 

Den 29. juli 2015

Kirsten Badensø - Rigtig god mad, og der var rigeligt.            
Det var en rigtig god behandling vi fik, lige fra bestilling, maden kom til tiden og det der skulle være varmt var varmt. mht. maden var der rigeligt og det smagte godt, dog kunne kartoflerne til den kolde kartoffelsalat godt være kogt lidt mere. Det brugte service blev afhentet som aftalt. Alt ialt en god oplevele som jeg kun kan anbefale. Hilsen Kirsten.

 

Den 1. juni 2015

Pia reinhold skriver - Super mad kan varmt anbefales            
Dejlig mad der kom i god tid så det der skulle varmes blev varmet og alt var lækkert og mørt og masser af det så vi kunne næsten holde en fest til .det er ikke sidste gang vi bruger jysk diner Pia reinhold Glamsbjerg
 

Den 21. maj 2015

Lisbet Ravnholt skriver - Alt som forventet og til tiden.            
Maj 2015. Jeg bestilte mad til min 50 års fødselsdag og valgte konfirmationsmenu det blev lev. på Flemløse Gl.kro (på Fyn)  i god tid før start af en meget hjælpsom chauffør. Maden var flot anrettet og smagte godt og rigeligt af den. Og til trods for den forholdsvis lave pris god kvalitet. Brugt service og kasser blev afhentet på min privatadresse af en ligeså sød chauffør et par dage efter. Vil til enhvertid anbefale familie og venner Jysk Dinner ( har også brugt dem før i familien med ligeså godt resultat)

 

Den 27. april 2015

Hej Jysk diner. Tak for virkelig dejlig mad i går til vore datters 

konfirmation. I skal nok blive anbefalet fra vores side. ( Vi havde en kok  og en slagter med til fest) og de var imponeret af især  oksemørbraden.Jordbærtriflien gjorde også lykke, den var lige tilpas  frisk og ikke for sød . Mvh Pia Hansen

 

Den 12. marts 2015

Heidi Pedersen skriver - 80'er fest med super lækker 80'er menu            
Til min datters 21 års fødselsdag 7. marts blev der holdt 80'er fest. Udklædning, musik og oppyntning fuldstændig som tilbage i 80'erne. MENU fra JYSK : ja rigtig gættet : 80'er menu Vores gæster og os selv var mere end begejstrede.  Maden var helt perfekt og så meget indbydende ud. Tak for jeres medvirken til en helt igennem PERFEKT FEST. Familien Pedersen fra Ishøj

 

Den 11. marts 2015

Randi Irene skriver  - SUPER GODT            
JEG KAN ANBEFALE ANDRE AT BRUGE JYSK DINER.VI BESTILTE MAD TIL MIN MANDS FØDSELSDAG.ALLEREDE VED BESTILINGEN PR TLF. VAR DER GOD SERVICE BEHAGELIG PERSON DER IKKE HAVDE FOR TRAVL TIL AT VEJLEDE .MADEN VAR I TOP OG DER VAR SIMPELTHEN BARE NOK OG DET SMAGTE GODT.ANRETTET SÅ DET VAR NEMT FOR KØKKENET AT GÅ TIL.GÆSTERNE ROSTE DET OG FLERE SPURGTE HVOR DET KOM FRA.DEN UNGE MAND THOMAS, SOM KOM MED MADEN VAR UTROLIG HØFLIG OG HAVDE INGEN STRESS MEN GOD TID TIL AT FORTÆLLE OM TINGENE.OG DET VAR OGSÅ THOMAS ,SOM HENTEDE DET BRUGTE SERVICE IGEN .HAN REPRÆSENTERER JYSK DINER GODT.SÅ TUSIND TAK TIL JER, SOM VAR MED TIL AT GØRE VORES  FEST VELLYKKET  HILSEN IRENE

 

Den 23. februar 2015

Maden var en stor succes ;) 

Hilsen Pia Mikkelsen, Århus

  

Den 18. februar 2015 

Lone Bertelsen - Godt tilfreds 

Maden kom i fin tid, let at gå til, rigeligt af det og smagte godt.

 

Den 17. februar 2015

Tanja Wulff Beier Kristensen skriver - Dejlig mad og masser af mad
 
Den  8. januar 2015
Palle Nielsen skriver -  Tak for god mad  
Vi købte nytårsmenu hos Jysk Diner Det var en positiv oplevelse det var en venlig chauffør der kom og han havde en god vejledning med, så vi vidste hvordan vi skulle håndtere maden. Maden var fantastisk og vi fik rigeligt alle mand. Tak for god mad og behandling vi kommer igen

 

Den 27. december 2014

Willy Christensen skriver anbefalelsesværdig            
levering ok, hurtig og effektiv. Julemaden i top, til alle`s tilfredshed. Let forståelig vejledning for tilberedelse. Lutter roser fra os og gæsterne. 14. Det er ikke sidste gang vi benytter jer. Tak.

 

Den 19. november 2014 

Britt skriver - Virkelig anbefalelsesværdigt!            
Vi var lidt spændte inden vi modtog maden, idet buffeten var billigere end andre steder, og der var mere at vælge mellem end hos andre - men vi blev glade, da vi åbnede for maden. Der var rigeligt og det var lækkert! Og flot anrettet også.. Nem hjemmeside og nem betjening.
 
 
Den 21. Juli 2014
Katharina Neuschwang - Jeg vil anbefale Jysk Diner til hver en tid!   
Vi havde aldrig bestilt mad udefra før, så vi meget i tvivl om hvem vi skulle vælge. Jysk Diner havde en god menu, fornuftige priser og en overskuelig hjemmeside. Vi bestilte 40 kuverter Barnedåbsmenu og bestillingen var ligetil. Vi forventede det værste og håbede på det bedste... men maden var rigtig god! Den levede bestemt op til alle de forventninger, som vi håbede på ville blive indfriet. Salaten, kartoffelsalaten, dressinger samt tunmoussen var fint anrettet og skulle bare holdes koldt indtil vi skulle spise. De 3 slags kød (som var mørt og smagte rigtig godt!!) samt flødekartofler var i varmekasser og det var overhovedet ikke nødvendigt, at varme det yderligere. Brødet til forretten og hovedretten var det eneste vi skulle gøre noget ved - de skulle lige have 10 min. i ovnen, som også fremgik af den oversigt, som vi havde modtaget forinden. Alle vores gæsterne synes maden var dejlig og alle fik af vide, hvorfra vi havde fået maden :-) Der var i øvrigt rigeligt med mad, så der er ingen grund til at bestille flere kuverter end hvad der er gæster. Hvis vi en dag skal bestille mad igen, så vil vi helt klart bruge Jysk Diner. Tak for mad :-)

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.