Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

1

SHOPPING CART

 1. Tapas & Buffet 139,-

  Tapas & Buffet 139,-

  10 x 159,00 DKK
  BUFFET & TAPAS:
  Tapas 1 stk. Honningmelon svøbt med lufttørret skinke pyntet med cherrytomater. (nydes på en skive af det medfølgende brød), Tapas 1 stk. mini blinis med røget laks pyntet m. kaviar, cremefraiche og rødløg., Hel nakkefilet vendt i sort peber sesam., Græske frikadeller med feta., Kyllingefilet i skiver marineret med pesto pyntet med cherrytomat anretttet på fad., Flødebagte kartofler med hvidløg i souffléskål., Hjemmelavet kartoffelsalat., Tapas 2 små stk. Tomattærte med feta, chili og hvidløg., Tapas 2 stk. Tortillatårn med tzasiki pyntet med chili., Salatfad med flere salgs grøntsager., Salat toppings (Feta, Marinerede hvidløg, Oliven og Nøddemix)., Hjemmelavet dressing & Brød.
  DESSERT KUN KR. 20,- PR. KUV.:
  Jordbær Panna Cotta anrettet i portionsglas
  Detaljer
Subtotal inkl. moms: 1.590,00 DKK

Betaling - Hvordan ?

Betaling - Hvordan ?

BETALING - MAD UD AF HUSET

 

Du har mulighed for at ændre i kuvert-antallet og i menuen helt op til 8 dage før festen. Den endelige pris justeres herefter.

Hvis du ikke har ændringer til din bestilling, betaler du bare 3-4 hverdage inden festen, eller afregner senest til chaufføren på festdagen.

Hvis du laver ændringer i din bestilling, sender vi en ny ordrebekræftelse. Alle betalinger er i DKK.

 

Du modtager ikke en mail når vi modtager din betaling.

Men hvis vi ikke kan se din betaling inden festen, kontakter vi dig via mail eller pr. telefon, hvor vi aftaler en betalingsmetode. Dog afregner du senest når vi kommer med maden. Så selv hvis der er sket en fejl med din betaling, kommer vi med maden.

Din ordre annulleres ikke ved manglende betaling. Hvis du ønsker at annuller din ordre skal du sende en mail på info@jysk-diner.dk. Så modtager du en bekræftelse på din annullering.

 

BETALINGSLINK

Vi sender et betalingslink via email, hvor du har mulighed for at betale med DANKORT, VISA eller masterCard.

 

 

 

NETBANK

Når du har afgivet din bestilling, sender vi dig en email med en ordrebekræftelse og en faktura med en +71 betalingsidentifikation. Her kan du overføre din indbetaling senest 3-4 hverdage inden festen.

DANKORT

Det er muligt at betale med Dankort over telefonen ved henvendelse til vores salgskontor på tlf. 70 25 01 02. 

MobilePay

Det er muligt at betale med MobilePay. Henvis venligst til dit kunde- eller ordrenummer ved overførslen.
Betaling af ordre - Levering Jylland og Fyn - MobilePay nr. 82161
Betaling af ordre - Levering på Sjælland - MobilePay nr. 11061

KONTANT

Der kan afregnes med kontanter til chaufføren på festdagen. Dette aftales inden festen med vores kontorpersonale.

EAN (kun offentlige institutioner)

Offentlige institutioner kan betale med EAN-nummer. Nummeret og institutionens navn skal oplyses ved institutionskøb.

MANGLENDE BETALING

Ved manglende indbetaling annulleres din ordre ikke automatisk. Din ordre skal annulleres ved kontakt til vores salgspersonale på tlf. 70 25 01 02 eller på info@jysk-diner.dk. Din bestilling er bindende fra de sidste 8 dage inden leveringsdatoen. Hvis du laver en bestilling inden for de 8 dage før leveringsdatoen, er din ordre bindende ved modtagelsen. 

TILBAGE BETALING

Er der indbetalt for højt et beløb til bestillingen, tillægges der et gebyr på kr. 25,- ved bankoverførsel af det overskydende beløb.