Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

Opsætning - Buffetbord

Opsætning - Buffetbord

OPSÆTNING AF BUFFET BORD

 

En buffet borddæknings - opsætning, skal altid være i flere niveauer.

 

Hvis du vælger at sætte dine buffet-retter på en dug på en bordplade, virker din buffet lidt flad i opsætningen hvis ikke det er i flere niveau.

Gør som de professionelle og byg din buffet op på kasser eller på nogle bøtter med en plade på, så ser buffeten ud af rigtig meget og virker mere indbydende. Dine gæster vil blive imponeret over din borddækning.

 

Brug gerne blomster, pynte ting som vaser, lys eller troldegrene med pynt på dit buffetbord. Evt. vælge en farve som passer til din borddækning.

 

Bestiller du mad fra jysk diner, gør vi det nemt for dig at modtage maden, se vedlagte vejledning på din ordrebekræftelse.

 

De fleste buffet-retter kommer anrettet på fade og i skåle. Dog skal du selv skære dine stege. Så se på listen, så er du klar til at vi kommer med den færdiglavet mad.

 

Hvis du ønsker at din buffet skal se ud på en bestemt måde, eller have et bestemt udtryk, er det nemt at anrette maden med eget fadpynt. Du kan give den færdige lavet mad dit helt eget udtryk. Det er så lidt der skal til. Vi har pyntet alle vore fade og skåle, men kødet kan du anrettet lige som du vil.

 

Løft dit buffetbord "2-3 niveau" - Anretning buffet til fest:

  • Buffet bordplade (evt. et havebord).
  • 1 til 2 plader samt bøtter eller skåle som ben – Husk de skal understøtte alle hjørner på pladen.
  • Duge til buffetbordet.
  • Pynt, lys, blomstervaser og blomster.
  • Bakke med Glas til velkomstdrink.
  • Skærebræt incl. kniv.
  • Brødkurv og evt. pæne sauceskåle.
  • Husk ta´service ( skeer og gafler) til buffetretterne.
  • Ekstra servietter..
  • Evt. en håndsprit til gæsterne

 

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Tabel  Liste 

Sorter faldende