Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

Mad til Barnedåb

Mad til Barnedåb

MAD TIL BARNEDÅB UD AF HUSET


Ordet barnedåb sætter hurtigt tankerne i gang omkring forberedelserne til barnedåbs festen.

Slip for at lave maden selv til den kommende barnedåb, og undgå alt den stress der er op til sådan en stor dag.

Jysk Diner har sammensat en række forslag på buffet eller frokostbord til en barnedåbsfest. Se de mange tilbud på mad til barnedåb. Med de priser så kan det vist ikke betale sig at lave maden selv, når du tænker på alle de timer, som du ville bruge på indkøb og madlavning.

  Læs mere...

 

Jysk diner anbefaler nedenstående buffet eller menu til barnedåb:

 

Ring til Jysk Diner på tlf. 70 25 0102 
og få yderligere forslag omkring mad til barnedåb eller bestil på vores webshop.

 

Hjælp til planlægning af en barnedåb eller navngivning.

 

BARNEDÅBS FESTER

En barnedåb holdes ofte om søndagen i forbindelse med søndagsgudstjenesten, men det bliver mere og mere almindeligt at holde barnedåb om lørdagen.

Efter kirkedåben samles alle gæsterne, og der holdes en reception eller fest, hvor der serveres en traditionel frokost eller en buffet. Ved ankomst til receptionen/festen bydes der på en let velkomstdrink mens de medbragte dåbsgaver bliver åbnet.

Den typiske søndagsbarnedåb starter kl. 12:00 og slutter traditionelt ved 19-tiden, måske lidt tidligere. En lørdagsbarnedåb kan godt vare længere end til kl. 21 – det er i sidste ende et spørgsmål om hvad du foretrækker. 

 

Huskelisten til barnedåb

Print evt. huskelisten og kryds af. (klik her)

  

Besøg også www.barnedaab.dk, vores website med al praktisk info til barnedåben samt et stort udvalg af tilbud på mad til festen.

 

 

 

VI BRINGER MAD UD TIL BARNEDÅB - FÅ MAD UDEFRA TIL DÅBSFEST

Landsdækkende diner transportable - Buffet Catering i særklasse ! Tlf. 70250102 Jysk Diner. Vi ser frem til at måtte hjælpe dig med en spændende buffet. Vi leverer færdiglavet buffeter lige til døren, og henter selv servicen efter festen. Book nu og betal senere. 

Udbringning i og omkring alle store og små byer i Århus, Aalborg, Randers, Herning, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Vejle, Give, Juelsminde, Kolding, Esbjerg, Vejen, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Assens, Odense, Svendborg, Nyborg, Slagelse, Sorø, Holdbæk, Lejre, Korsør, Næstved, Roskilde, Ringsted, Køge, Solrød, København, Hillerød og Frederiksværk. 

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Tabel  Liste 

Sorter faldende