Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

Mad til konfirmation

Mad til konfirmation

MAD TIL KONFIRMATION 2021

Ordet konfirmation sætter hurtigt tankerne i gang omkring maden til en konfirmationsfest. Vi har sammensat en række forslag på en lækker buffet eller smagfuld menu til en konfirmation. Vi laver mad ud af huset, og leverer også ud på helligdage og søndage. Bestil i dag på Tlf. 7025 0102 eller på vores webshop, du kan ændre i din bestilling frem til 8 dage festen. Ring eller skriv gerne i så god tid som muligt for bestilling af mad til konfirmation, du betaler først 5 dage før konfirmationen.

Her er lidt inspiration til jeres konfirmationsmenu - Se vores forslag på mad til en konfirmationsfest med en konfirmationsmenu.

  Læs mere...

Se vores menukort til konfirmation - klik på nedenstående konfirmations tilbud:

Se katalog i PDF til print (klik på billede)

 Planlæg jeres konfirmation 2021

Mad ud af huset, diner transportable eller catering til konfirmation.

 

NEMT MED GÆSTER I PRIVATE HJEM ELLER LEJEDE LOKALER

Mad ud af huset til konfirmation kræver store forberedelser, da der som oftest skal serveres meget mad til mange gæster på samme tid.

Kokken hos jysk diner har sammensat menu forslag til en konfirmation som passer til både den unge generation samt den lidt ældre, så der er noget mad for enhver smag.

Jysk Diner gør det nemt for jer, så der er kommer en grundig vejledning til køkkenpersonalet til både opbevaring samt håndtering af de forskellige retter.

Konfirmationsmad fra Jysk diner kan leveres i hele Jylland, Fyn og på Sjælland, så I kan få mad ud af huset til jeres konfirmationsfest, hvad enten konfirmationen holdes derhjemme eller i et forsamlingshus.

VI LEVERER MAD TIL KONFIRMATION - LIGE TIL DØREN INDEN GÆSTERNE KOMMER
Landsdækkende Diner Transportable - Buffet Catering i særklasse ! Tlf. 70250102 Jysk Diner. Få konfirmationsmad ud af huset med udbringning i og omkring alle store og små byer i Århus, Aalborg, Randers, Herning, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Vejle, Give, Juelsminde, Kolding, Esbjerg, Vejen, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Assens, Odense, Svendborg, Nyborg, Slagelse, Sorø, Holdbæk, Lejre, Korsør, Næstved, Roskilde, Ringsted, Køge, Solrød, København, Hillerød og Frederiksværk.

 

 

      (klik her)

 

Anbefaling

Den 27. april 2015

 Hej Jysk diner. Tak for virkelig dejlig mad i går til vore datters konfirmation. I skal nok blive anbefalet fra vores side. ( Vi havde en kok  og en slagter med til fest) og de var imponeret af især  oksemørbraden.Jordbærtriflien gjorde også lykke, den var lige tilpas frisk og ikke for sød

Mvh Pia Hansen

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Tabel  Liste 

Sorter faldende