Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

Menukort ALLE

Menukort ALLE

Landsdækkende Diner Transportable - Mad ud af huset fra køkkener rundt i landet

Det er et stort arbejde at lave mad til mange gæster. Det kræver stor planlægning og mange indkøb og langt de færreste har energien eller pladsen til det. Der er i forvejen mange andre ting at spekulere på, så lad professionelle hjælpe dig med maden.

Jysk Diner har mange menuforslag som helt sikkert vil falde i din smag. Se vores mange menu forslag og føl dig inspireret til din kommende festlige begivenhed. Jysk Diner leverer mad ud af huset alle dage, også søndage og helligdag.

Bestil på vores webshop, (Klik) med musen på nedenstående menuliner eller vælg i menuerne i toppen. Når du har valgt en menu eller buffet og gennemført din bestilling modtager du straks en kvittering via mail, du vil så efterfølgende modtage en ordrebekræftelse pr. email eller pr. post.


Du betaler først 3-4 hverdage inden festen og kan derfor rette i antal kuverter frem til 8 dagen inden festen. Ændring i kuvertantal kan laves på tlf. eller info@jysk-diner.dk. Oplys altid det telefonnr. du har brugt ved bestilling, der er dit kundenr.

Ring eller skriv i så god tid som muligt for bestilling af mad. Vi laver også akut bestillinger med kun få dages varsel. Minimum 10 kuverter.

 Jysk Diner Tlf. 70250102 - Eller send din bestilling på info@jysk-diner.dk


Buffet ud af huset

Buffet ud af huset - Diner transportable

 

Måneds Tilbud Mad til fest - Billig Buffet ud af huset

 

 

Festmenu ud af huset / 3 RETTERS MENU

 

Frokost ud af huset

Brunch ud af huset

 

Mad ud af huset Temafest

 

Tapas ud af huset

 

Reception el. Åbent hus mad ud af huset

 

 

Supplér din bestilling med:

 

Mad ud af huset Barnedåb

 

Mad ud af huset Konfirmation

 

Mad ud af huset Studenterfest

 

Mad ud af huset Bryllup

 

 

Se vores katalog med mad ud af huset her 

 

Tabel  Liste 

Sorter faldende
 • 145,00 DKK

  LUKSUS BUFFET UD AF HUSET

  Perfekt til gæster. Vil du byde dine gæster på en Luksus Buffet?

  Så kan denne 2 retters Luksus Buffet måske lige være noget for dig. Vi har sammensat et tilbud på denne Luksus Buffet til kun 145 pr. kuv. ex. lev. Her får du både en Forret og en Luksus Buffet med hele stege og hjemmelavet tilbehør. Du kan evt. bestille en sød dessert, se vores nedenstående tilbud. Bestil din Luksus Buffet fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset.

  1 x Forret incl. Luksus buffet

  Vis detaljer
 • Special Price 99,00 DKK

  Pris: 132,00 DKK

  2-RETTERS BUFFET UD AF HUSET

  Byd dine gæster på en varieret og smagfuld Party Buffet med forret, 3 x stege og 4 x tilbehør.

  En Buffet med en færdiglavet forret, gennemstegte saftige hele stege samt hjemmelavet kartoffel/salat tilbehør, anrettet på hvidt porcelæn og i glasskåle. Party fest mad for kun 99,- kr. pr. kuv. ex. lev. (norm. pris 132,-). Så let kan det gøres, nemt med gæster.
  Bestil Buffet til fest fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. 

  1 x "valgfri" Forret + 1 x Party Buffet

  Vis detaljer
 • BUFFET UD AF HUSET fra 89,-

  Overrask dine gæster med en mør stegebuffet. En færdiglavet buffet med hele stege af god kvalitet samt smagfulde tilbehørs retter som er lavet fra bunden af friske og gode råvarer. En Buffet der nemt kan anrettes på bordet i de pæne skåle samt porcelæn.

  Du vælger selv mellem alle dine livretter, og du bestemmer selv hvor stort et udvalg du vil byde på. Stege fra kr. 19,- pr. kuv. & Tilbehør fra 8,- pr. kuv. Buffet fra kun 89,- pr. kuv. ex. lev. Bestil din Buffet til små og store fester fra vores landsdækkende Diner Transportable.

  Vælg minimum 3 x Stege - 4 x Tilbehør

  Vis detaljer
 • MAD TIL SØLVBRYLLUPSFEST 

  Sølvbryllup og traditionerne er mange og her skal der holdes en fest sammen med familie og venner. Skal du bestille mad til jeres sølvbryllupfest, så se denne 2-retters Luksusbuffet med en valgfri forret og en lækker stegebuffet til et tá selv bord med høflig selvbetjening. Denne buffet kan bruges til et Sølvbryllup i private hjem eller i lejede lokaler, vi bringer det hele lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Se vores tilbud på dessert fra kun 20,- pr. kuv. 

  1 x VALGFRI FORRET + LUKSUSBUFFET

  Vis detaljer
 • 119,00 DKK

  JULEBUFFET UD AF HUSET

  Skal du holde en julefrokost for dine kollegaer, venner eller familie, og vil du gerne byde på noget andet end den traditionelle julefrokost med sild og fiskefilet?

  Så kan jeg anbefale denne lækre julebuffet med hele stege og tilbehør til en rigtig god pris. En klassisk buffet med et tvist af jul, klar til et veldækket julebord. Der er kun meget få forberedelser, som gør det nemt at samle både familie og venner til en rigtig hyggelig dansk julefest. Vi har åbent i hele juleferien også 1. og 2. juledag. Bestil din julebuffet fra vores Diner Transportable, vi leverer i hele Danmark.

  Julebuffet med hele stege og tilbehør

  Vis detaljer
 • TAPASPLATTE UD AF HUSET (engangsservice)

  Kan Jysk diner friste med en TAPAS platte, der er fyldt op med smagsoplevelser i form af de dejligste tapasretter med tilhørende tilbehør.

  Vores Tapasplatte kan være et godt alternativ til det traditionelle festbord. Tapas
  platte kun 149,- pr. kuv.

  Vores Tapasplatte egner sig godt til f.eks. en reception, fødselsdag, familiefrokost, tøseaften, damefrokost, søndagsfrokost i hjemmelige omgivelser. 

  Tapasplatten er anrettet på engangsfad/tallerken - Der kommer 1 fad pr. kuv. med de forskellige tapasretter. Det er nemt at håndtere og kræver ingen håndtering i et køkken. Alle gæster har hver sin Tapastallerken med egen tapasretter. Husk at bestille brød og smør. Minimum 8 kuverter.

  Vis detaljer

Tabel  Liste 

Sorter faldende