Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

Totalarrangement 4-ret. menu med vin ud af huset til fest jysk diner tlf. 70250102

Click on above image to view full picture

  • Totalarrangement 4 ret.menu med vin ud af huset til fest jysk diner tlf. 70250102 hovedret
  • Totalarrangement 4 retters menu m/ vin ud af huset til fest jysk diner tlf. 70250102
  • Totalarrangement menu med vin ud af huset til fest jysk diner tlf. 70250102 dessert
  • Totalarrangement menu med vin ud af huset til fest jysk diner tlf. 70250102
  • Totalarrangement 4-ret. menu med vin ud af huset til fest jysk diner tlf. 70250102

Mad og Vin 189,-

189,00 DKK

Vær den første til at bedømme dette produkt

MAD OG VIN 4-RETTERS MENU


Vil du have en traditionel 4-retters menu incl. vin til din næste fest?


Vi har lavet et godt tilbud på mad og vin til et festarrangement. Her kan du selv vælge 4 retter ud af huset incl. vin, fra kun kr. 189 pr. kuvert. (normalpris kr. 243,- pr. kuv.). Denne menu er færdiglavet, dog skal tilbehøret lunes/håndteres i køkken, for at opnå den bedste smagsoplevelse. En menu som er nem at anrette på et veldækket bord. Bestil din festmad fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter.


1 x Forret, 1 x Menu, 1 x Dessert, 1 x Natmad
1 fl. vin pr. kuv.


 

* Påkrævede felter

189,00 DKK

Detaljer

4-RETTER MAD OG VIN TIL FEST UD AF HUSET

Vi har sammensat et rigtigt godt tilbud på et Totalarrangement med 4 retter incl.1 fl. vin pr. kuv. Her kan du vælge en traditionel hovedret samt tilbehør, du kan til dette Totalarrangement selv vælge en smagfuld Forret, samt en lækker Dessert og Natmad til en fantastisk afslutning på en rigtig god fest. 

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Denne menu kræver lidt hjælp i et køkken til lige at lune noget af tilbehøret. Det tager ikke lang tid og der er en vejledning med som guide, man behøver ikke at være uddannet for at håndtere maden. Det er utroligt nemt og ikke ret tidskrævende.

Dette menu egner sig til en tallerken anretning, ikke til en buffet. Stegen kan evt. anrettes på fad "the family way", som så sendes rundt ved bordet. 

Vi anbefaler vores totalarrangement til fester som f.eks. en konfirmation, jubilæum, Fødselsdag, gæstemiddag, privat fest eller Bryllupsdag. Hvor du ønsker mindre trafik under spisningen.

Denne 4-retters menu ud af huset kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege og lune noget af tilbehøret. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling - Se mere info her... 

 

1 x Forret / 1 x Menu / 1 x Dessert / 1 x Natmad

1 fl. rød eller hvidvin pr. kuv. (vi anbefaler 1/3 del hvidvin og resten rødvin)

Yderligere information

Gode Råd

4-RETTERS MENU UD AF HUSET TIL FEST MED VIN

Tilbehør kræver kort håndtering i eget køkken for at opnå den bedste smagsoplevelse - se vejledning.

BRUNE KARTOFLER: Såfremt du ikke ønsker at brune de kogte kartofler selv - kan vi gør det for dig. Dog skal dette informeres til vores køkken. Til info er Kartoflerne er kogt og afkølet, og der medfølger smør og sukker.

Du får 1 fl. husets vin pr. kuv. Fordeling af vin bestemmer du selv. Dvs. hvis du bestiller til 30 kuverter kommer der 30 flasker vin med. Her vil man typisk vælge 1/3 hvidvin og 2/3 rødvin. Men du noter bare i bemk. felt ved bestilling hvilken fordeling du ønsker.

Velbekomme!

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Mad og Vin 189,-

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rating star

INSPIRATION MAD TIL FEST

Mad og Vin 189,-

DKK

189,00 DKK

0

0