Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

BRYLLUP

BRYLLUP

BRYLLUPSMENU - BRYLLUPSMIDDAG UD AF HUSET FRA 169,-

Skal I planlægge et Bryllup, og vil I have en traditionel bryllupsmenu udefra?

STORT UDVALG AF MENU TIL BRYLLUP
Se vores store udvalg af menu ud af huset til bryllup, her kan I vælge en 1- eller 2-retters menu. Bryllupsmiddag eller Bryllupsmenu til bryllup 2020. Nemt og lækkert Mad til Bryllup. Bestil en bryllupsmenu ud af huset til jeres bryllupsfest. Ring og hør hvad vi kan gøre for jer. Tlf. 70250102.

Kvalitet til prisen, få en bryllupsfest inden for et rimeligt og overskueligt budget. Få et bryllup som er til at betale sig fra, med rigtig godt dansk mad, som alle kender og kan lide. 

  Læs mere...

LÆKKER BRYLLUPSMENU KLAR TIL TALLERKENANRETNING
En bryllupsmenu egner sig godt til en bryllupsfest hvor I ønsker lidt mere ro omkring spisningen. En bryllupsmenu som tallerkenanrettes eller serveres inde på bordet hvor gæsterne er placeret. 

BOOK NU OG ÆNDRE I DEN BESTILLING FREM TIL 8 DAGE INDEN JERES BRYLLUP
Når I laver jeres bestilling, har I mulighed for, at lave alle de ændringer I vil frem til 8 dage inden bryllupsfesten. I betaler senest 3-4 hverdage inden bryllupet og senest på dagen. Din bestilling annulleres ikke ved manglende indbetaling. 

NEMT, BILLIGT OG PROFFESIONELT CATERING TIL BRYLLUP
Få mad til bryllup fra vores Landsdækkende Diner Transportable, vi har lavet mad til bryllup siden 2003. - Nemt med gæster til bryllup.

LANDSDÆKKENDE MAD UD AF HUSET - FESTMENU TIL BRYLLUP LIGE TIL DØREN
Bestil bryllupsmenu ud af huset til jeres bryllupsfest her.

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Tabel  Liste 

Sorter faldende