Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

Tapas ud af huset til privat fest jysk diner tlf. 70250102

Click on above image to view full picture

  • Tapas ud af huset til privat fest jysk diner tlf. 70250102
  • Tapas buffet retter ud af huset til fest jysk diner tlf. 70250102
  • Tapas retter ud af huset til fest jysk diner tlf. 70250102 dessert
  • Tapas retter ud af huset til fest jysk diner tlf. 70250102 brød
  • Tapas retter ud af huset til private fester fra jysk diner tlf. 70250102

Tapas 129,-

129,00 DKK

Vær den første til at bedømme dette produkt

TAPAS UD AF HUSET


Tapas er små fristende delikatesser der er inspireret fra det spanske køkken, hvor tapas bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et mindre hovedmåltid med mange forskellige små retter.


Tapas er utrolig spændende at spise med de mange små lækre mundfulde af velsmagende retter. Jysk diner´s Tapas Buffet er med 9 forskellige lette retter som tager udgangspunkt i det spanske køkken, dog med hensyn til de danske ganer og smag.


VIGTIGT vær opmærksom på at en Tapasbuffet ikke er den samme oplevelse som en stegebuffet. Nævn dette når I byder på Tapasbuffet, at man skal smage 1 af det hele, evt. portionsanret dette på tallerkner, hvis det er nemmere.


4 x Tapas, 5 x valgfri Tapas

* Påkrævede felter

129,00 DKK

Detaljer

TAPAS BUFFET UD AF HUSET TIL FEST

Tapas ud af huset til alle slags fester, fester som lægger op til en eftermiddag eller aften med mange små lækre tapas retter.

Denne tapas kan bruges som en let buffet til en reception, firmafest, fødselsdag eller hygge med rødvin. Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest med TAPAS fra jysk diner.

Denne Tapas buffet kommer anrettet på fade og i skåle. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

  • Tapas Buffet sammensæt selv de sidste 5 dele

  • Ekstra dele fra kr. 15,- pr. del pr. kuv. 

Yderligere information

Gode Råd

De fleste TAPAS retter er anrettet i fade klar til bord, dog er der meget få retter som vil kræve lidt håndtering for at opnå det bedste resultat. Men når det ikke er muligt, løser vi det efter aftale. se vejledning ved bestilling.

Alt er anrettet på fade med op til 10 stk. pr. fad. Dette gør det nemt for dig at portionsanrettet hvis du ønsker det. Ellers sættes det op som en Tapas Buffet med høflig selvbetjening. SE HVORDAN DU BYGGER ET BUFFETBORD KLIK HER

Husk at fortælle gæsterne om maden I vil servere når I byder velkommen, og fortæl hvordan den serveres som en let TAPAS BUFFET. dvs. 1-2 dele af hver ret x 9 retter. Det anbefales at nogle af retterne serveres på det medfølgende brød.

Suppler evt. med flere tapas retter hvis du ønsker et større udvalg. Du er altid velkomme til at ringe, hvis du har spørgsmål til mængde eller udvalg. Tlf. 70250102.

Afslut evt. med en lækker TAPAS DESSERT efter hovedretten.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Tapas 129,-

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rating star

INSPIRATION MAD TIL FEST

Tapas 129,-

DKK

129,00 DKK

0

0