Mad ud af huset - Mad til fest - Landsdækkende Diner Transportable - Catering - Billig levering - Gratis afhentning - tlf 70250102

SHOPPING CART

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal inkl. moms: 0,00 DKK

MAD TIL TEMAFEST

MAD TIL TEMAFEST

BESTIL MAD TIL TEMAFESTER - MENU TEMA FEST 

Se vores store udvalg af menuer og buffeter til temafester, bestil mad til din temafest fra vores landsdækkende diner transportable. Jysk Diner Tlf. 70250102.

Vi har også et spændende udvalg af buffet til temafester ud af huset her (klik)

Skal du holde en 80er fest, Vikingefest, Westerne fest, Oktoberfest, Halloween eller en fastelavnsfest, så har vi lavet en perfekt menu eller buffet til lejligheden. Se nedensående menuforslag.

Køb en af vores menuer eller Buffet ud af huset til din kommende temafest, det er nemt.

 

 

Tabel  Liste 

Sorter faldende
 • 99,00 DKK

  MAD TIL DISCO TEMAFEST UD AF HUSET 

  Skal du holde Discofest eller 80er fest, og vil du bestille mad ud af huset?

  Så kan jeg anbefale dig denne 2-Retters 80er Middag med en traditionel 80er hovedret samt tilbehør, du kan til denne 80er Menu få en smagfuld Forret. Bestil mad til 80er fest eller bare til en dejlig aften med gæster fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter.

  1 x valgfri Forret, 1 x Hovedret

  Vis detaljer
 • 149,00 DKK

  WESTERN BUFFET UD AF HUSET

  Skal du bestille mad til en western temafest?

  Så kan jeg anbefale denne lækre Western Buffet. En spicy buffet med et stor udvalg af de klassiske western favorit retter. En lækker buffet der sender tankerne på salon i en western serie. En rigtig lækker Western Buffet med mange forskellige buffet retter, så der er noget for enhver smag til en super god pris.

  Jysk diner´s western Buffet er med 11 forskellige retter som tager udgangspunkt i det vilde western tema. Dog med hensyn til de danske ganer og smag. Bestil mad til jeres temafest fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter.

  11 x Western buffet menu retter

  Vis detaljer
 • 149,00 DKK

  VIKING BUFFET UD AF HUSET

  Skal du holde en temafest og skal du bruge mad ud af huset?

  Så kan jeg anbefale denne Buffet. En Viking Buffet med et stor udvalg af de nordiske vikinge mad retter. En lækker Viking Buffet der sender tankerne tilbage til vikingetiden. En Viking Buffet med mange forskellige buffet retter til en super god pris. Jysk diner´s Viking Buffet er med 10 forskellige retter som tager udgangspunkt i en vikinge temafest. Bestil mad til jeres vikinge fest fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter.

  10 x Viking Buffet retter

  Vis detaljer
 • Buffet ud af huset til Midsommerfest

  Bestil en sankthans middag til Skt. Hans aften d. 23. juni og få tid til at drage ud i den lyse aften og nyde bålet og midsommerviserne. En buffet i det fri, på stranden eller i haven. Serverer denne skønne sankthans menu til hele familien eller til din sct. Hans fest med naboerne. Perfekt midsommerbuffet til midsommerfest.

  EKSTRA TILBUD: TILKØB en FORRET eller DESSERT fra KUN kr. 15,- pr. kuv. pr. del. Landsdækkende Diner Transportable - Mad ud af huset. Min. 15 kuv. ex. lev. 

  Inviter gæster på God Midsommermenu til Skt Hans aften.

  Vis detaljer
 • MENU UD AF HUSET TIL OKTOBERFEST

  Skal du planlægge oktoberfest og vil du bestille maden udefra?

  Så kan jeg anbefale denne lækre 3-retters oktobermenu med alle de traditionelle mad retter. Bestil mad til din oktoberfest her og få en menu med et lækkert udvalg af de klassiske favorit retter. Bestil mad til jeres oktoberfest fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. 3-retters oktober menu til fest. Minimum 10 kuverter.

  Oktoberfest menu ud af huset

  Vis detaljer
 • MAD TIL HALLOWEEN 

  Bestil en færdiglavet Halloween Buffet med mange forskellige retter, som du kan anrettet på et uhyggelig buffetbord til din Halloween fest. Få maden leveret fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset, det er nemt med uhyggelige gæster.

  Du kan lave dit eget buffetbord ved f.eks. at anrette maden i en menneskefigur, lavet af en åben skjorte og gamle bukser med store huller, hvor du placere fadene i, se evt. buffet beskrivelsen.

  1 x Halloween Buffet med stege og tilbehør

  Vis detaljer
 • FASTELAVN TEMAFEST - MAD UD AF HUSET

  Skal du holde fastelavn og vil du også gerne forkæle de voksne med noget lækkert mad?

  Bestil en rigtig lækker fastelavns Buffet med mange forskellige retter, så der er noget for enhver smag til en super god pris. Få en børnevenlig fastelavns Buffet fra Jysk Diner og forkæl dine gæster. Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter. Perfekt til dig som elsker lækkert mad til temafester.

  Fastelavns Buffet

  Vis detaljer

Tabel  Liste 

Sorter faldende